Antena 3 Actualitate Momentul în care un şofer coboară furios din maşină cu un ciocan, după o şicanare în trafic în Drobeta Turnu-Severin

Momentul în care un şofer coboară furios din maşină cu un ciocan, după o şicanare în trafic în Drobeta Turnu-Severin

de Claudia Popovici    |    14 Sep 2021   •   21:59
Momentul în care un şofer coboară furios din maşină cu un ciocan, după o şicanare în trafic în Drobeta Turnu-Severin
Sursa foto: Facebook Opinia de Mehedinti

Un şofer a fost surprins în timp ce coboară din maşină cu un ciocan în mână, și se îndreaptă către un alt autoturism, furios, cu intenția de a-l lovi, după o șicanare în trafic pe un bulevard din Drobeta Turnu-Severin.

Incidentul a avut loc la un semafor pe un bulevard intens circulat din Drobeta Turnu Severin, acolo unde un şofer a ieșit nervos din maşină, s-a dus la portbagaj de unde a scos un ciocan cu intenția de a lovi un alt şofer, după o șicanare în trafic. 

Din fericire, celălalt conducător auto a plecat rapid înainte ca individul să-şi pună în aplicare intenția violentă.

Momentul a fost filmat de ceilalți participanți la trafic.

șicanare în trafic.

Un conducător auto a scos un ciocan din portbagaj pentru ai aplica o corecție altui șofer în urma unei șicanari în trafic la Drobeta-Turnu Severin!

Publicată de Opinia de Mehedinti pe Luni, 13 septembrie 2021

Potrivit presei locale, până în acest moment, nu a fost depusă nicio sesizare la poliție, însă, conform legii, timp de 30 de zile de la petrecerea evenimentului cei implicaţi pot face acest demers.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close