Antena 3 CNN Actualitate Şoferul cu Porsche din Braşov, care a furat un mop şi o găleată, le-a adus înapoi "deghizat" cu un Audi, după ce s-a făcut de râs

Şoferul cu Porsche din Braşov, care a furat un mop şi o găleată, le-a adus înapoi "deghizat" cu un Audi, după ce s-a făcut de râs

Şoferul cu Porsche din Braşov, filmat când fura un mop şi o găleată dintr-o spălătorie auto, le-a adus înapoi "deghizat" cu un Audi, după ce şi-a dat seama că s-a făcut de râs în toată ţara.

Şoferul cu Porsche din Braşov, care a furat un mop şi o găleată, le-a adus înapoi "deghizat" cu un Audi, după ce s-a făcut de râs
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2023   •   10:58

La câteva zile după ce a ajuns cunoscut de sute de mii de români prin intermediul Facebook şi a altor reţele sociale, şoferul cu Porsche din Braşov, filmat când fura mopul şi găleata, şi-a dat seama de greşeală şi s-a întors să înapoieze bunurile.

Fără să îşi dea seama că este filmat din mai multe unghiuri, şoferul cu Porsche a fost surprins, în urmă cu câteva zile, în timp ce "împrumută" un mop şi o găleată care l-au atras într-o spălăorie auto self-service din Braşov.

Citeşte şi: Şoferul unui Porsche, surprins când ia găleata și peria dintr-o spălătorie auto cu fise. Reacţia internauţilor

Fără să se gândească că este filmat şi se poate face de râs pentru câţiva lei pe care i-ar fi cheltuit pentru a-şi cumpăra singur un mop şi o găleată, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism Porsche în valoare de câteva zeci de mii de euro, a luat mopul şi găleata şi a plecat liniştit.

Imaginile în care acesta apare au fost postate pe Facebook şi au ajuns, în scurt timp, virale, fiind văzute de sute de mii de români.

Se pare că, printre românii care au văzut clipul video, s-au numărat şi apropiaţi ai şoferului cu Porsche, astfel că acesta s-a gândit la păcatul său şi a revenit la spălătoria auto pentru a-şi repara greşeala.

De data aceasta, bărbatul s-a deghizat într-un şofer cu Audi şi, ştiind că este filmat, a înapoiat mopul şi găleata furate.

×
Subiecte în articol: Brașov Facebook
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close