Antena 3 CNN Actualitate Un șofer român în tranzit spre Rusia a sunat la poliție și a spus că aude voci în camion

Un șofer român în tranzit spre Rusia a sunat la poliție și a spus că aude voci în camion

Un șofer de campion a apelat 112 în timp ce își conducea vehiculul spre Federația Rusă și i-a surprins pe operatori cu motivul urgenței sale.

Un șofer român în tranzit spre Rusia a sunat la poliție și a spus că aude voci în camion
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Aug 2021   •   13:15

Bărbatul, care are dublă cetățenie, română și moldovenească, se afla în județul Vaslui atunci când a sunat la numărul unic de urgență și a relatat că a auzit voci în compartimentul de marfă.

El a sesizat vocile după ce a oprit într-o parcare din localitatea Bârlad.

Trebuie precizat că remorca vehiculului era sigilată.

"La fața locului s-au deplasat polițiști de frontieră vasluieni precum și polițiști din cadrul IPJ Vaslui.

În urma verificărilor preliminare efectuate de către colegii noștri, aceștia au constatat faptul că șnurul asigurător al semiremorcii permitea deschiderea prelatei, fără a se deteriora sigiliul vamal, motiv pentru care au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, au fost descoperite în compartimentul de marfă al autocamionului, ascunse printre saci de plastic, două persoane de sex masculin”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Poliție de Frontieră Iași.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei doi, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani, sunt din Afganistan și s-au urcat în camion fără a avea consimțământul șoferului.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru a stabili toate persoanele implicate, urmând să dispună măsurile legale ce se impun.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: sofer Vaslui camion voci
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close