Antena 3 CNN Actualitate Şoferul analfabet care a omorât un copil, în faţa judecătorilor la o lună de la accident (VIDEO)

Şoferul analfabet care a omorât un copil, în faţa judecătorilor la o lună de la accident (VIDEO)

Şoferul analfabet care a omorât un copil, în faţa judecătorilor la o lună de la accident (VIDEO)
Sursa foto: analfabet
04 Mai 2010   •   23:52

Judeţul Argeş e patria minunilor în materie de permise auto! Am descoperit un şofer analfabet care a trecut cu brio examenul auto! N-ar fi ştiut nimeni dacă omul nu omora un copil de 11 ani, după ce s-a urcat la volan beat. Contrar oricărei logici, procurorii din Câmpulung nu au cerut arestarea preventivă. Abia marţi, la o lună de la accident, bărbatul a ajuns în faţa judecătorilor.

Bărbatul din imagini are 58 de ani şi este angajat ca măturător la Primăria din Piteşti! Astăzi a ajuns la Parchetul General, unde procurorii, după câteva ore de audieri, au hotărât să ceară arestarea preventivă. Este acuzat de producerea unui accident în luna martie. Bărbatul a lovit trei oameni, printre care şi o fată de 11 ani, care a murit pe loc.

Maşina pe care o conducea avea numere de înmatriculare false. În plus a mai rănit alţi doi copii care care erau alături de el în maşină.

A trecut deja mai bine de o lună de la producerea accidentului. Din cauza unei erori a procurorilor argeşeni, şoferul a ajuns abia acum în faţa judecătorilor. Dosarul a ajuns la Bucureşti şi acum anchetatorii spun că locul bărbatului e după gratii. Nu de alta, dar se poate urca oricând la volan.

Autorităţile încă nu ştiu exact câţi şoferi şi-au obţinut permisul în mod fraudulos la Piteşti. 28 de inculpaţi din Argeş au fost trimişi în judecată pentru că ar fi ajutat astfel de oameni să devină şoferi.



Observator

×
Subiecte în articol: sofer judecator
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close