Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Bălan: „Lucrurile se concretizează. O să vedem dacă rămășițele sunt ale Luizei sau ale altei victime”

Sorin Ovidiu Bălan: „Lucrurile se concretizează. O să vedem dacă rămășițele sunt ale Luizei sau ale altei victime”

Sorin Ovidiu Bălan: „Lucrurile se concretizează. O să vedem dacă rămășițele sunt ale Luizei sau ale altei victime”
05 Aug 2019   •   19:06

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a spus la Antena 3 că e posibil ca rămășițele indicate de Gheorghe Dincă în pădurea de lângă Caracal să aparțină Luizei Melencu sau chiar altei victime. 

„Eu am zis că o să mărturisească nemernicul ăsta de criminal. Cred că de data asta a spus adevărul. O să vedem la analize. Deja faptul că au fost găsite niște rămășițe este un indiciu. Până acum a tras de timp de mână cu investigatorii și procurorii, erau în gașcă. De data asta lucrurile se și concretizează. O să vedem ale cui sunt rămășițele. S-ar putea să fie ale Luizei, s-ar putea să fie ale altei victime”. 

„Joi a fost adus la București pentru șapte zile pentru expertiza psihiatrică. N-am înțeles de ce ca să constate dacă n-are vreo vânătaie pe coaste nu a putut să constate un legist din Slatina. De ce legistul de la București e mai constatator de vântătăi decât legistul de la Slatina n-am înțeles”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close