Antena 3 CNN Actualitate Soț și soție, găsiți prăbușiți în casă după un apel la 112. Bărbatul era deja mort când a ajuns ambulanța

Soț și soție, găsiți prăbușiți în casă după un apel la 112. Bărbatul era deja mort când a ajuns ambulanța

Doi soți au fost găsiți prăbușiți în casă, în urma unui apel la 112, concluziile anchetatorilor scoțând la iveală faptul că, cel mai probabil, cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Soț și soție, găsiți prăbușiți în casă după un apel la 112. Bărbatul era deja mort când a ajuns ambulanța
09 Feb 2020   •   16:20

La sosirea salvatorilor bărbatul de 68 de ani era mort, în timp ce soția lui, de 64 de ani, era în stare gravă.

"În urma unui apel la 112, pompierii din cadrul ISU Buzău au executat o misiune de deblocare a uşii unei locuinţe de pe strada Horticolei în urma căreia au fost găsite două persoane, un bărbat decedat, iar o femeie în stare gravă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. Vasile Prahoveanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul a fost găsit decedat, iar femeia, în vârstă de 64 de ani, prezenta semne vitale, a fost resuscitată de un echipaj SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii medicale în stare comatoasă, cu sindrom de deshidratare sever, posibil intoxicată cu monoxid de carbon.

La faţa locului se află şi o echipă de procurori criminalişti. Cel mai probabil, cei doi soţi s-au intoxicat cu monoxid de carbon, încălzirea locuinţei efectuându-se cu gaz metan. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: apel la 112 Buzau
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close