Antena 3 Actualitate Soţia avocatului din Braşov găsită moartă în casă, ucisă cu 40 de lovituri de cuţit

Soţia avocatului din Braşov găsită moartă în casă, ucisă cu 40 de lovituri de cuţit

30 Mar 2011   •   18:38
Soţia avocatului din Braşov găsită moartă în casă, ucisă cu 40 de lovituri de cuţit
Sursa foto: Foto: ziuadevest.ro

Soţia unui avocat din Braşov, care a fost găsită moartă în locuinţa sa, marţi după-amiază, a fost hăcuită cu 40 de lovituri şi împunsături de cuţit, potrivit raportului medicilor legişti. Moartea femeii a fost violentă şi s-a produs în urma unei hemoragii interne masive, arată specialiştii.

Criminalul este căutat de mai bine de 24 de ore. Sadismul cu care i-a luat viaţa femeii, demn de filmul "Tăcerea mieilor", i-a şocat până şi pe anchetatori. Soţul victimei, avocat, a fost deja audiat. În momentul măcelului, el se afla la serviciu.

Criminalul a lovit-o pe femeie cu un cuţit pe care l-a luat chiar din bucătăria victimei. A lovit de cel puţin 25 de ori. Apoi a dispărut. La autopsie, s-au găsit leziuni traumatice la nivelul mâinilor şi antebraţelor, semn că femeia şi-a înfruntat călăul. A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte.

Criminaliştii analizează locul crimei centimetru cu centimetru. Nu ştiu deocamdată dacă lipsesc lucruri din casă. Pe lângă varianta jafului, anchetatorii iau în calcul şi răzbunarea. Soţul femeii a fost mai mulţi ani procuror, iar asta i-ar fi putut face mulţi duşmani. Victima era medic psihiatru.

×
Subiecte în articol: ucisa Brașov
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close