Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Marius Nasta a primit factura la gaze. Cât costă să încălzești peste 10 secții, în București

Spitalul Marius Nasta a primit factura la gaze. Cât costă să încălzești peste 10 secții, în București

Facturile uriaşe au ajuns și la spitalele din București. Institutul ”Marius Nasta” a primit o factură uriaşă pentru gazele consumate în luna ianuarie.

Spitalul Marius Nasta a primit factura la gaze. Cât costă să încălzești peste 10 secții, în București
Sursa foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Andreea Cigolea    |    08 Feb 2022   •   17:06

Consumul a fost mai mic decât cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut, luna ianuarie nefiind una cu temperaturi extreme. 

Conform surselor Antena 3, factura pe luna ianuarie, care este în valoare de 500.000 de lei, este dublă față de cea primită de spital în luna decembrie.

Factura urișă la gaze va fi plătită de Casa de Sănătate București.

Insitutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta are peste 10 secții.

Lucrările au început în anul 1902 și s-au terminat în 1906 când a luat naștere Spitalul Filaret din Dealul Filaretului (actuala Şoseaua Viilor nr. 90), spital cu 80 de paturi pentru bolnavii cu TBC deschise sau înaintate şi 20 paturi de sanatoriu pentru bolnavii cu forme nedeschise sau incipiente (actualele pavilioane II şi III din Institut).

Prin Ordinul MS nr. 819 din 30.07.1990 se schimbă denumirea Institutului în „Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta”, iar oferta de servicii medicale se lărgeşte, cuprinzind diagnosticul si tratamentul tuturor afecţiunilor pneumologice.

×
Subiecte în articol: factura Marius Nasta București
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close