Antena 3 CNN Actualitate Ştirea Zilei: Iese sau nu iese Becali?

Ştirea Zilei: Iese sau nu iese Becali?

Ştirea Zilei: Iese sau nu iese Becali?
Sursa foto: ªtirea Zilei
06 Apr 2009   •   20:10

Liderul PSD Mircea Geoană a cerut oficial ca DNA să se auto-sesizeze în cazul terenului obţinut de fratele preşedintelui Băsescu la Agigea, printr-o "schemă identică" cu cea aplicată de Puiu Popoviciu în Băneasa. Geoană cere DNA să investigheze şi "milionul de euro" pe care l-a avut Ioana Băsescu pentru a-şi cumpăra un apartament de lux pe domeniul dezvoltat de Puiu Popoviciu.

Solicitarea vine pe fondul unui uriaş scandal declanşat de arestarea lui Gigi Becali, produsă exact săptămâna trecută. Numele Băsescu era în mijlocul acestor incomode dezvăluiri. Astăzi, presa a dezvăluit noi afaceri în care Mircea Băsescu ar fi implicat. Jurnalul Naţional scrie că el a primit în concesiune, tot fără licitaţie, 20 de mii de metri pătraţi pe malul lacului Techirghiol.

În timp ce presa e ocupată cu cazul Becali, premierul Boc e acuzat de asociaţia procurorilor de haiducie pentru că vrea să supra-taxeze salariile şi pensiile mai mari ca ale preşedintelui. Iar un lider sindical susţine că ministerul finanţelor ar fi fost de acord cu eliminarea drepturilor de autor - decizie care va lovi crunt în presă.

Cele mai importante evenimente ale zilei sunt dezbătute pe larg în cadrul emisiunii ?Ştirea Zilei? alături de Gabriela Vrânceanu Firea. În această seară sunt invitaţi Ion Cristoiu şi Norica Nicolai,vicepreşedinte PNL . Întrebarea Zilei ? ?Iese sau nu iese Becali??


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close