Antena 3 CNN Actualitate Ştirea Zilei. Principele Radu: radiografia politicii

Ştirea Zilei. Principele Radu: radiografia politicii

Ştirea Zilei. Principele Radu: radiografia politicii
Sursa foto: Principele Radu
30 Mar 2009   •   20:09

Cărţile lui Lucian Blaga au fost confiscate de vameşii Republicii Moldova, de la nişte tineri români, din cauza unei confuzii de nume. Lucian Blaga a fost confundat cu ministrul Vasile Blaga, pe care vameşii moldoveni l-au suspectat nu doar că e omul lui Băsescu ci şi că s-a apucat să scrie poezii care vor aduce o revoluţie la Chişinău.

În partidul de suflet al preşedintelui a încolţit o idee: cuplarea alegerilor prezidenţiale cu cele europarlamentare. Respinsă ferm până acum de PSD şi de PNL, şi chiar şi de unii democrat-liberali, ideea va fi totuşi discutată în partidul lui Emil Boc. Alt subiect a provocat azi mare iureş în partide: listele pentru alegerile europarlamentare. PNL o promovează în frunte pe Norica Nicolai şi renunţă la Daniel Dăianu, Lavinia Şandru n-a putut să intre pe lista PSD, Monica Macovei va candida din partea PD-L.

Dar, în general, cum se vede clasa politică? Citez: "Năpădită de amatorism." Afirmaţia îi aparţine Alteţei Sale Regale, Principele Radu al României.

Cele mai importante evenimente ale zilei sunt dezbătute pe larg în cadrul emisiunii ?Ştirea Zilei? alături de Gabriela Vrânceanu Firea. În această seară este invitat Ateţa Sa Regală, Principele Radu al României Tema Zilei ? ? Principele Radu: radiografia politicii?


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close