Antena 3 CNN Actualitate Stradă din centrul oraşului Constanţa, transformată în şantier de peste doi ani: "E dezastru!"

Stradă din centrul oraşului Constanţa, transformată în şantier de peste doi ani: "E dezastru!"

Bătaie de joc la adresa oamenilor din Constanţa. Una dintre străzile principale din centrul oraşului este şantier de mai bine de doi ani, iar lucrările nu par să se termine prea curând.

Stradă din centrul oraşului Constanţa, transformată în şantier de peste doi ani: "E dezastru!"
Sursa foto: Facebook | Constanta 100% - CT100.ro
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2022   •   18:05

Oamenii aşteaptă reasfaltarea străzii şi nu înţeleg cum, după atâta timp, nu se zăreşte picior de muncitor.

În vara anului trecut, Primăria Constanţa a anunţat că încep lucrările la proiectul de reabilitare a străzii Ştefan cel Mare, o stradă din inima oraşului, care trebuia să devină pietonală.

În luna aprilie a acestui an, proiectul trebuia finalizat, doar că lucrurile nu au mers conform contractului. Oamenii din zonă sunt exasperaţi, pietonii se murdăresc constant de noroi, iar magazinele de pe strada pietonală sunt în pragul falimentului.

Antreprenorul a amânat finalizarea lucrărilor pentru data de 30 iunie 2023 şi a dat vina pe compania de apă care trebuia să termine de înlocuit ţevile de sub stradă înainte ca pavajul să fie montat. Regia de apă a finalizat lucrările de multă vreme, dar pe stradă nu au continuat lucrările.

"Termenul de finalizare era ianuarie sau februrie 2023. Bănuiesc că se va prelungi. Deci nu putem depăşi ca finalizare sfârşitul anului viitor pentru că atunci se pierd banii", a explicat Felicia Ovanesian, city manager al oraşului Constanţa.

×
Subiecte în articol: Constanța Felicia Ovanesian
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close