Antena 3 CNN Actualitate Stuart Ramsay sfidător și ironic, după ce a fost acuzat că ancheta Sky News din România este o înscenare. ”Râd în hohote”. Trimite-i un mesaj

Stuart Ramsay sfidător și ironic, după ce a fost acuzat că ancheta Sky News din România este o înscenare. ”Râd în hohote”. Trimite-i un mesaj

Stuart Ramsay sfidător și ironic, după ce a fost acuzat că ancheta Sky News din România este o înscenare. ”Râd în hohote”. Trimite-i un mesaj
10 Aug 2016   •   13:09

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay, cel care a realizat materialul privind așa-zisa afacere cu traficanții de arme din România, a reacționat pe Twitter la acuzațiile că reportajul ar fi regizat.

”Serios, trollilor, chiar râd în hohote. Proștii care nu înțeleg jurnalismul, chiar nu îl înțeleg. Haha” a scris Ramsay pe contul său de Twitter.

 

Internauții au început deja să reacționeze și să-i răspundă lui Ramsay, pe care îl invită să cumpere arme cu laser sau pistoale cu apă.

Îi puteți răspunde și dumneavoastră lui Stuart Ramsay, pe pagina sa de Twitter  - @ramsaysky, la această postare. Spuneți-i exact ce gândiți despre demersul său jurnalistic.

Procurorii români au confirmat că materialul jurnalistului britanic este făcut după un scenariu, iar ”actorii” au fost deja identificați. Detalii, aici.

În urmă cu câteva zile jurnalistul Sky News a prezentat un material în care avea loc o întâlnire cu presupuși traficanți de arme români și în care se sugera că aceștia sunt dispuși să facă afaceri cu oricine, inclusiv teroriști.


 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close