Antena 3 CNN Actualitate O treime dintre polițiștii suceveni au picat testul psihologic: "Subiectele au fost prea grele"

O treime dintre polițiștii suceveni au picat testul psihologic: "Subiectele au fost prea grele"

E scandal la Suceava, după ce 60 de agenţi nu au reuşit să treacă testul psihologic. Supărați, oamenii legii au redactat o reclamaţie, adresată conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române în care se plâng de faptul că subiectele au fost prea grele.

O treime dintre polițiștii suceveni au picat testul psihologic: "Subiectele au fost prea grele"
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2021   •   16:10

”În calitate de agenți de poliție din cadrul IPJ Suceava, cu ocazia evaluării psihologice desfășurate în vederea susținerii examenului de trecere în corpul ofițerilor de poliție, în perioada 6-13 ianuarie 2021, am fost declarați inapți și arătăm că nu au fost respectate regulile stabilite la întocmirea și alegerea subiectelor pentru testare.

În acest sens, subiectele alese au fost de un nivel de dificultate mult mai ridicat față de cele susținute de alte IPJ din țară, drept urmare la IPJ Suceava au fost declarați inapți 60 de lucrători, din 212 persoane testate. Prin comparație, în urma verificării situației cu rezultatele obținute la nivel național, în 30 de județe au fost un total de 62 de candidați declarați inapți, din peste 3.000 de persoane testate”, se arată în sesizare.

Cinci persoane au semnat reclamaţia prezentând şi situaţia din fiecare judeţ al ţării. Conform afirmaţiilor lor, per total pe judeţ, în general, cel mult 3-4 candidaţi au picat testul psihologic. Iar în multe judeţe, nimeni nu a fost respins, scrie presa locală.

Polițiștii nemulțumiți cer verificarea subiectelor și spun spun că cele două examinatoare psiholog ale Inspectoratului de Poliție Județean Suceava pur și simplu și-au bătut joc de munca lor.

 

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close