Antena 3 CNN Actualitate Tâlhărie la bancomat, în miezul zilei, pe bulevardul Magheru (VIDEO)

Tâlhărie la bancomat, în miezul zilei, pe bulevardul Magheru (VIDEO)

Tâlhărie la bancomat, în miezul zilei, pe bulevardul Magheru (VIDEO)
14 Ian 2010   •   23:31

Fiţi cu băgare de seamă când scoateţi bani de la bancomat sau chiar de la ghişeu din interiorul băncii. Patru hoţi au demonstrat în Bucureşti că în doar câteva secunde vă pot lăsa fără bani. Asta chiar în miezul zilei, când vă aşteptaţi mai puţin. Ultima isparvă a celor patru a avut loc pe Bulevardul Magheru, aproape de ora 14:00.

Hoţii au studiat foarte bine locul, au ales şi momentul oportun. Totul s-a petrecut în miezul zilei pe un bulevard foarte circulat. Nimeni n-a avut ocazia să reacţioneze. Tupeul este însă ingredientul principal. Şi victima au ales-o atent. O persoană care să nu opună rezistenţă. I-au luat 500 de lei. Nici măcar paznicul băncii n-a schiţat vreun gest.

Poliţiştii au reuşit să-i reţină în cele din urmă în zona Gării de Nord. Au descoperit imediat că hoţii se fac vinovaţi şi de alte atacuri, date în special la bancomate. Imaginile surprinse de camere de supraveghere arată că oricine poate cădea în plasa hoţilor. Soluţiile ar fi să vă asiguraţi că nu e nimeni foarte aproape de dumneavoastră şi după ce aţi scos banii din bancomat ar fi bine să-i puneţi direct în portofel.

Femeia din imagini a rămas fără câteve sute de lei în câteva clipe. Poliţia susţine că banda e cercetată pentru tâlhărie. Cel mai important este însă să fiţi cu ochii în patru când aveţi bani asupra dumneavoastră. Nu contează suma. Oricând puteţi da peste un hoţ cu iniţiativă şi tupeu.



Observator

×
Subiecte în articol: talharie bancomat
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close