Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Iași, rudă cu un fost președinte al României, reținut după ce a aruncat cu bani falși în maneliști

Tânăr din Iași, rudă cu un fost președinte al României, reținut după ce a aruncat cu bani falși în maneliști

Poliţiştii de la Criminalitate Organizată Iași au reţinut marți pentru 24 de ore un tânăr care ar fi împărţit cu mare generozitate valută falsă, în ultimul timp.

Tânăr din Iași, rudă cu un fost președinte al României, reținut după ce a aruncat cu bani falși în maneliști
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
20 Mai 2020   •   23:11

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința acestuia din municipiul Iași. Politiştii ieşeni au intrat pe fir în luna martie, atunci când tânărul l-ar fi înşelat pe un amic de-al său cu valuta falsă, la un joc de poker.

Acesta a anunţat imediat Poliţia, când a avut convingerea că banii sunt falşi, iar cazul a fost preluat de către procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. De altfel, tânărul se lăuda pretutindeni în gura mare că este rudă cu fostul președinte Traian Băsescu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, după percheziţia efectuată dis de dimineaţă de poliţiştii din Iaşi. Sumele plasate de acesta ar fi de ordinul a mii de euro, mai exact suma de 2.150 euro, toate în cupiuri de 50 şi de 100 de euro.

El a mărturisit polițiștilor că a adus banii falși din afara țării.

Tânărul ar fi dat bani falşi, cu mare dărnicie, la petrecerile din baruri. Acesta "plătea regeşte" cântăreţii cu bani falşi. La un moment dat, cântăreții de manele și-au dat seama că banii sunt falși și refuzau valuta, acceptând doar lei.

Tânărul reţinut ar fi nepotul unei ieșence, cunoscut om de afaceri local şi nepoată a lui Traian Băsescu.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close