Antena 3 CNN Actualitate O tânără s-a aruncat de la etajul 8, după ce s-a mutat cu iubita și familia nu a mai primit-o acasă, în Baia Mare

O tânără s-a aruncat de la etajul 8, după ce s-a mutat cu iubita și familia nu a mai primit-o acasă, în Baia Mare

O poveste de dragoste dintre două fete, una din Bistrița Năsăud, cealaltă din Cluj, era să se sfârșească tragic aseară în Maramureș. Una dintre ele s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare.

O tânără s-a aruncat de la etajul 8, după ce s-a mutat cu iubita și familia nu a mai primit-o acasă, în Baia Mare
Sursa foto: Antena 3
de Vasile Dale    |    24 Noi 2021   •   09:57

Totul ar fi pornit după o ceartă între ele, dar și cu părinții fetei care s-a aruncat în gol.

Alerta la 112 a fost dată de de locatarii blocului care stateau la etajul 1 după ce o bubuitură puternică i-a scos din case.

Pe acoperișul magazinului situat la etajul 1 zăcea o fânără. Echipajele de terapie intensivă ale SMURD au preluat-o imediat, în viață, și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Medicii spun că a suferit leziuni grave - membre inferioare rupte, fracturi ale bazinului, leziuni interne - dar starea este stabilă.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Atunci s-a aflat și povestea din spatele nenorocirii. 

Fata în vârstă de 18 ani era din Colibița (Bistrița Năsăud). De 6 luni de zile locuia cu chirie în apartamentul de la etajul 8, alături de iubita ei, originară din Gherla (județul Cluj).

Fuseseră colege de școală la cooperație, în Bistrița. Așa se întâlniseră, iar prietenia lor ar fi luat o altă amploare - una amoroasă. 

În ultima perioadă fata de 18 ani ar fi sunat acasă, spunând că vrea să se întoarcă în satul natal. Relația celor două se pare că ar fi avut probleme. Doar că părinții nu ar fi vrut să o reprimească în sânul familiei.

Totul ar fi degenerat aseară când profitând că iubita ei era ieșită din apartament, tânara de 18 ani a încuiat ușa și s-a aruncat în gol de la etajul 8.

Tânăra a supraviețuit miraculos

În urma impactului, victima a fost conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD. Fata a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

×
Subiecte în articol: Baia Mare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close