Antena 3 CNN Actualitate Inițiativă unică în București: Primăria Sectorului 6 a îndemnat locuitorii să împodobească brazi, ce vor ajunge în casele a șase familii nevoiașe, în Ajunul Crăciunului

Inițiativă unică în București: Primăria Sectorului 6 a îndemnat locuitorii să împodobească brazi, ce vor ajunge în casele a șase familii nevoiașe, în Ajunul Crăciunului

Șase familii din Sectorul 6 vor avea un Crăciun mai frumos. Anul acesta, primăria a îndemnat locuitorii să împodobească șase brazi, care vor ajunge astăzi, în Ajun, în casele unor familii nevoiașe. Inițiativa este unică în București, însă municipalitatea promite că va deveni o tradiție.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2023   •   11:16

Deschiderea primului târg de crăciun organizat în Parcul Crângași a venit la pachet cu o propunere pentru cei care locuiesc în vestul Capitalei.

Cei care au luat parte la inaugurare la începutul lunii au fost invitați să aducă globuri pentru a împodobi brazii ce urmează să fie donați familiilor nevoiașe din sector.

Propunerea a fost primită cu bucurie, iar gestul se va transforma în tradiție pentru anii viitori.

Cei mai fericiți au fost copiii care au venit să își aleagă bradul perfect sub care Moș Crăciun le va lăsa cu siguranță cadourile dorite. Bucureștenii care au ales să rămână acasă de sărbători se pot bucura în continuare de concertele și târgurile din zona lor.

Winter Land Cângași a fost deschis la începutul lunii decembrie, dar chiar dacă nu au apucat până acum, părinții pot merge și în ziua de Ajun cu cei mici pentru a se întâlni cu Moș Crăciun.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Crăciunul nu este doar despre a urma tradițiile, de a face cumpărături, vizite și primenit casa.

Este despre familie, prieteni, este un moment în care ne deschidem inima, dar și prilej de face bucurii și a le oferi celor necăjiți motiv să simtă magia Sărbătorilor.

Știți că la deschiderea Winter Land Crângași v-am rugat să veniți cu câte un globuleț, pentru a împodobi cei 6 brăduți ai comunității din 6.

Ei, bine, în seara aceasta, îi vom dărui. Sunt arătoși și vor pleca la casele a 6 familii nevoiașe, ale căror copii nu s-au bucurat până acum de un pom de Crăciun.

Haideți cu noi, în Parcul Crângași, de la ora 18.00! 19 copilași, alături de părinții lor, vin să vă mulțumească pentru faptul că ați pus câte un glob în brazii care le vor aduce spiritul Crăciunului în case.

Și ne vom distra împreună! De la ora 18.30, avem concert Giulia Ștefania Toma, iar de la ora 19.00 vine Ana Maria Mărgean, câștigătoarea "Românii au talent".

De la ora 11.00, începem atelierele gratuite pentru copii, la Atelierului Moș Crăciun. El va poposi la căsuța lui de la Winter Land, de la ora 16.00.

E frumos, acasă, la noi, în Sectorul 6.

Facem bine și dăruim din suflet!”, a transmis Primăria Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

Crăciunul nu este doar despre a urma tradițiile, de a face cumpărături, vizite și primenit casa. ❤️Este despre familie,...

Publicată de Primăria Sectorului 6 pe Sâmbătă, 23 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: Primăria Sectorului 6
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close