Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: ”Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia”

Tăriceanu: ”Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică acțiunile autorităților pentru combaterea fenomenului infracționalității. ”Nu cred că fenomenul poate fi ținut sub control așa cum se încearcă acum, prin înțelegeri discrete între clanuri și poliție”, susține Tăriceanu.

Tăriceanu: ”Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    06 Sep 2020   •   17:30

Eu cred că subiectul combaterii infracționalității este atât de important încât merită să facem oricâte sacrificii pentru a nu pierde această bătălie. Nu cred că fenomenul poate fi ținut sub control așa cum se încearcă acum, prin înțelegeri discrete între clanuri și poliție, pentru că acesta este drumul spre un sistem mafiot. Vom asista la comiterea de fărădelegi cu aprobare de la Poliție și, la un moment dat, nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia sau șeful poliției va fi și șeful mafiei și invers.

Tăriceanu: Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia

Nu putem să vorbim despre această problemă doar atunci când explodează câte o criză, pentru că vom sfârși în a gestiona o permanentă criză și este imposibil să câștigi lupta în asemenea condiții.

Este nevoie să ne organizăm, pentru că ceilalți, care sunt de partea cealaltă a baricadei, știm că se organizează”, a scris Tăriceanu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, și-a anunțat demisia

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a demisionat, după ce a fost criticat că s-a întâlnit cu lideriii clanului Duduianu.

”Vă rog să îmi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să îmi îndeplinesc sarcinile care îmi vor fi încredințate”, a spus Vasilescu.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu Politie mafie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close