Antena 3 CNN Actualitate Tatăl jihadistului care a ucis un preot în Franța avertizează: ”Sora lui ar putea să se răzbune!”

Tatăl jihadistului care a ucis un preot în Franța avertizează: ”Sora lui ar putea să se răzbune!”

Tatăl jihadistului care a ucis un preot în Franța avertizează: ”Sora lui ar putea să se răzbune!”
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
03 Aug 2016   •   09:52

Sora vitregă a unuia dintre jihadiștii care au ucis un preot în Franța ar putea deveni la rândul ei o criminală, tatăl acesteia declarând presei că ”ar putea să se răzbune”, scrie Daily Mail.

Franck Petitjean este încă într-o "stare de șoc", după ce Abdelmalik Petitjean, tânărul de 19 ani pe care a adoptat în mod oficial în 1997, a participat la atacul din localitatea Saint-Etienne-du-Rouvray.

Franck Petitjean a declarat că se teme ca fiica sa, care are 15 ani, să nu își descarce furia călcând pe urmele fratelui ei și să rănească oameni nevinovați.

”Mi-a spus că are frică doar de Dumnezeu. Este capabilă să se răzbune pe un ofițer de poliție, pe o femeie, pe oricine”, a avertizat el, arătând că îi este teamă ca fiica lui, Laura, să nu fie radicalizată.

Adolescenta, care a fost arestată odată cu restul familiei, după atacul de la Saint-Etienne-du-Rouvray, este acum în libertate.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close