Antena 3 CNN Actualitate Taximetriştii din Braşov, în panică după ce unul a fost împuşcat iar altul tâlhărit de un client înarmat

Taximetriştii din Braşov, în panică după ce unul a fost împuşcat iar altul tâlhărit de un client înarmat

Taximetriştii din Braşov, în panică după ce unul a fost împuşcat iar altul tâlhărit de un client înarmat
Sursa foto: taxi
23 Mar 2009   •   18:31

Un taximetrist a fost împuşcat, iar altul a fost a tâlhărit, în judeţul Braşov. Cele două incidente au creat panică printre taximetriştii din judeţ. Cazurile, petrecute în urmă cu două zile, au fost ţinute secrete de către anchetatori. Care, de altfel, nu l-au audiat până acum pe taximetristul rănit.

Cele două incidente s-au petrecut sâmbătă noapte. Atacatorul s-a urcat în maşina primului taximetrist şi i-a cerut să-l ducă până în Bran. Într-un loc mai întunecat agresorul a scos un pistol pe care i l-a pus şoferului la cap şi i-a cerut toţi banii. Pentru că taximetristul s-a împotrivit şi a încercat să se lupte cu el, atacatorul l-a împuşcat.
Potrivit medicilor, glonţul a străpuns limba şi a ajuns în mandibula pacientului.

Agresorul s-a urcat apoi într-un alt taxi în Bran. A scos din nou pistolul şi a reuşit să-i ia şoferului 250 de lei. Taximetriştii sunt acum speriaţi şi spun că îşi aleg cu grijă clienţii sau chiar refuză să mai iasă noaptea în trafic.

Taximetristul împuşcat va fi operat peste câteva zile pentru a i se extrage glonţul. Poliţiştii încearcă acum să-l identifice pe făptaş. Dacă va fi prins, agresorul riscă până la 15 ani de închisoare pentru tâlhărie şi tentativă de omor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: taximetrişti Brașov panica impuscat
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close