Antena 3 CNN Actualitate Televiziunea Română nu-şi găseşte redactor-şef

Televiziunea Română nu-şi găseşte redactor-şef

Televiziunea Română nu-şi găseşte redactor-şef
25 Mai 2007   •   20:33

Niciunul dintre cei şapte candidaţi la concursul, organizat vineri, pentru postul de redactor-şef al Redacţiei Ştiri şi Actualităţi de la Televiziunea Română nu a fost declarat admis, toţi candidaţii fiind notaţi sub 8, nota minimă pentru a fi declaraţi admişi. Coordonatorul Redacţiei Ştiri şi Actualităţi va rămâne în continuare Cosmin Prelipceanu, prezentatorul principalului jurnal de la TVR 1, iar concursul pentru ocuparea postului de redactor-şef la ştiri urmează să fie repetat.

Comisia de examinare a fost alcătuită din Tudor Giurgiu, preşedinte-director general, Rodica Culcer, directorul Direcţiei Ştiri, Cezar Ion, directorul Departamentului Producţie Editorială, Tudor Călin Zarojanu, consilier în management al preşedintelui-director general, Cristian Tudor Popescu, preşedintele Clubului Român de Presă, şi Ioana Avădani, directorul executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent.

Postul de redactor-şef la Redacţia Ştiri şi Actualităţi a TVR a rămas vacant în data de 16 octombrie 2006, când Liviu Popescu a cerut să fie eliberat din această funcţie. Mass-media a vehiculat în ultima perioadă mai multe persoane care ar viza acest post. Printre acestea se află prezentatoarea Monica Ghiurco, Tudor Barbu, membru în Consiliul de Administraţie al SRTV, Dan Dumitru, fostul director al Ştirilor de la Prima TV, Mihai Constantin, corespondentul TVR la Washington, precum şi reporterii Cristian Bălţoiu şi Marius Zamfir.

Rompres

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close