Antena 3 Actualitate Timişioara. Un incendiu de proporţii a izbucnit la un depozit de mase plastice

Timişioara. Un incendiu de proporţii a izbucnit la un depozit de mase plastice

de G.S.    |    16 Iun 2012   •   10:35
Timişioara. Un incendiu de proporţii a izbucnit la un depozit de mase plastice Foto: INTACT Images

Incendiul izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbãtă la un depozit de mase plastice din Timişoara a fost lichidat de pompieri după aproape cinci ore, intervenþia fiind dificilă din cauza  flăcărilor înalte de circa zece metri şi a fumului gros care s-a ridicat la câteva zeci de metri.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Sindia Vlaia, depozitul a ars pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, iar pentru stingerea focului au intervenit circa 50 de pompieri.
   
"Incendiul a avut loc pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi a fost lichidat abia după aproape cinci ore de la izbucnire. Astăzi (sâmbătă - n.r.) un echipaj se va deplasa la faţa locului pentru a afla care a fost cauza probabila şi care sunt pagubele", a declarat Sindia Vlaia.
   
Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un depozit de materiale plastice din Timişoara, flăcările ajungând până la zece metri, iar fumul gros s-a înălţat până la 50 de metri, putând fi observat de la mai mulţi  kilometri depărtare.
   
În depozit se mai aflau şi aparate de sudură, butelii cu oxigen, iar în apropiere erau şi două TIR-uri, toate prezentând pericol de explozie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close