Antena 3 CNN Actualitate Timişoara pluteşte în apa de ploaie. Pasajele importante sunt inundate, circulaţia este paralizată în tot oraşul

Timişoara pluteşte în apa de ploaie. Pasajele importante sunt inundate, circulaţia este paralizată în tot oraşul

Timişoara pluteşte în apa de ploaie. Pasajele importante sunt inundate, circulaţia este paralizată în tot oraşul
Sursa foto: Foto: Facebook/Adrian Gavruta
02 Aug 2016   •   12:18

Ploile căzute în ultimele ore au paraizat circulaţia în oraş, oricum îngreunat după închiderea pasajului Jiul pentru lucrările de lărgire, scrie Adevărul.

Mai mult, canalizarea nu a putut face faţă debitului mare de apă în celelalte pasaje importante din Timişoara, cum sunt cele de la Popa Şapcă, Catedrală, Piaţa 700 sau de la Finanţe, care s-au umplut cu apă. Toate aceste pasaje sunt blocate acum de echipaje de poliţie.

"Acum 3 ani atrăgeam atenţia că în perspectiva începerii lucrărilor la Pasajul Jiul este esenţiala deschiderea unei alte căi de comunicare între sudul şi nordul oraşului în zona Solventul, prin intalarea unei bariere la trecerea peste liniile de cale ferată. Din păcate propunerea a fost tratată mult prea superficial de Direcţia Tehnică din Primărie şi eforturile de a convinge CFR de necesitatea acestei treceri au fost insuficiente. Astăzi vedem rezultatul", a comentat pe Facebook consilierul local Ştefan Sandu..

Şoferii care au încercat să forţeze pasajele au rămas cu maşinile în apă. Se circulă bară la bară, iar nervii şoferilor sunt întinşi la maxim. 

Reţeaua de socializare Facebook s-a umplut cu fotografii din oraşul care pluteşte în apă. 
 

×
Subiecte în articol: Timisoara ploaie inundatie
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close