Antena 3 CNN Actualitate Top 4 idei de cadou pentru Valentine`s Day

Top 4 idei de cadou pentru Valentine`s Day

Pe 14 februarie toată lumea sărbătorește Valentine's Day sau în traducere Ziua Îndrăgostiților. Deși trăim și simțim dragostea în fiecare zi, în această perioadă o sărbătorim mai mult ca oricând, alături de cadouri, surprize frumoase și clipe ce se transformă în amintiri de neuitat.

Top 4 idei de cadou pentru Valentine`s Day
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   16:36

Dacă ai rămas în pană de idei și ești în căutarea cadoului perfect pentru iubita sau soția ta, iată câteva idei care sperăm să te inspire. Aceste idei sunt potrivite pentru prietena, soția sau logodnica ta. Unele sunt mai practice, iar altele mai romantice, dar toate aceste cadouri pentru ea vor veni direct din inimă. Lista noastră este potrivită și dacă ai așteptat până în ultima clipă pentru a găsi cadoul perfect.

Un buchet de flori deosebit

De Valentine`s Day arată-i persoane iubite cât de mult o prețuiești alegând buchete de flori frumos stilizate. Pe Maison d'Or ai o mulțime de modele potrivite din care poți alege. Pentru a avea succes garantat, asigură-te că în buchet se regăsesc și florile ei preferate.

Bijuterii ce sugerează dragostea

Toate femeile adoră să primească bijuterii și oricât de multe ar avea, niciodată nu vor fi suficiente. Pentru Valentine`s Day alege un colier cu pandantiv în formă de inimă sau infinit. De asemenea, poți alege un charm sugestiv pentru a-și îmbogăți brățara.

O pereche de cercei cu design minimalist este o altă idee potrivită. Asigură-te că aceștia sunt prețioși și oferă ținutei o notă de rafinament și eleganță.

Tot din gama bijuterii mai poți alege și un inel cu inimioară, sugestiv pentru Valentine`s Day. Pe lângă bijuteria aleasă nu uita să pui și un buchet de flori sau una aranjament floral potrivit.

Oferă-i în dar cartea preferată

Dacă iubitei tale îi place să citească, oferă-i în dar fie o carte scrisă de o femeie de succes, fie o cartea care conține povestea uneia. Printre preferatele femeilor se numără autobiografia primei doamne a Americii, Michelle Obama. Alte autoare cunoscute și îndrăgite sunt Agnes Martin Lugand care are patru volume traduse în limba română și toate întruchipează poveștile de viață ale unor femei puternice, dar și Irina Binder, autoarea noastră de succes.

Pentru a nu părea un cadou lipsit de romantism adaugă și un buchet de flori compus din florile ei preferate.

Bilete de vacanță pentru voi doi

Anul acesta, 14 februarie este într-o zi de duminică, așa că poți organiza o mini vacanță doar pentru voi doi. Dacă călătoriți în țară și nu ai nevoie de bilete de avion, scrie pe o hârtie cu design special o declarație de dragoste prin care să-i spui că mergeți în vacanță, alege cosuri cu flori livrate rapid și trimite-i vineri la birou. Cu siguranță supriza va fi de proporții, mai ales că femeilor le place să se laude ce lucrurile pe care le primesc.

Dacă vrei să plecați în străinătate, poate într-un oraș romantic cum ar fi Paris sau Milano, cumăpără biletele de avion și dăruiește-le, bineînțeles, însoțite de flori.

Sperăm că ideile noastre te vor inspira și te ajută să găsești cele mai frumoase cadouri pentru această zi specială. Dacă ești pe ultima sută de metrii și n-ai timp să cauți florile potrivite, Maison D'Or are opțiunea prin care poți alege buchete de flori livrate rapid.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close