Antena 3 Actualitate Traian Băsescu, apel către Klaus Iohannis: Este urgent! Fără aceste măsuri, România intră într-o situație de criză economică profundă

Traian Băsescu, apel către Klaus Iohannis: Este urgent! Fără aceste măsuri, România intră într-o situație de criză economică profundă

14 Apr 2020   •   13:02
Traian Băsescu, apel către Klaus Iohannis: Este urgent! Fără aceste măsuri, România intră într-o situație de criză economică profundă
Sursa foto: Traian Băsescu/ Facebook

Traian Băsescu vine cu un apel adresat președintelui Klaus Iohannis. Fostul președinte susține că dacă nu vor fi adăugate încă șapte puncte în decretul de extindere al stării de urgență, România va fi împinsă într-i criză economică profundă.

Domnule Preşedinte, este urgent!
Câteva lucruri care trebuie scrise în Decretul de extindere a Stării de Urgență.
1.Anularea nerespectării dreptului la viață intimă, familială și privată;
2.Extinderea timpului de circulație pentru pensionari la 3 ore;
3.Creșterea masivă a numărului de teste pentru a se evita ca oamenii infectați să moară în casele lor fără asistență medical. Ce fac Vela, Arafat si Despescu prin limitarea numărului de teste este crimă împotriva românilor.
4.Carantină severă pentru că proporția populației afectate este mult mai mare decât cea oficial măsurată prin prea puține teste.
5.Accelerarea contractării de împrumuturi pentru relansarea șantierelor de contrucții pe Autostrada Transilvania, pentru punerea în funcțiune și extinderea sistemului de irigații.
6.Asigurarea de echipamente de protecție individuală și reluarea producției industriale în zone unde nu sunt focare de infecție.
7.Ridicarea oricărei restricţii pentru actvitatea pe şantierele de construcţii, cu luarea măsurilor de protecţie sanitară pentru muncitori.
Fără aceste măsuri, menținerea Stării de Urgență necesară în acest moment din punct de vedere sanitar va impinge România într-o situație de criză economică profundă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close