Antena 3 CNN Actualitate Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu va fi adus în ţară duminică

Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu va fi adus în ţară duminică

Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu va fi adus în ţară duminică
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2013   •   10:27

Trupul neînsufleţit  al lui Dumitru Sechelariu va ajunge în Bacău în cursul zilei de astăzi. Fostul primar al Bacăului a murit ieri dimineaţă la Viena după ce marţea trecută a fost operat pentru probleme grave la coloană la spitalul  Floreasca din Capitală. A intrat în comă şi familia a decis să-l ducă în străinătate în speranţa că medicii din afară îi vor salva viaţa.

Imediat cum au primit vestea morţii lui Dumitru Sechelariu, angajaţii cimitirului din Bacău au început să pregătească mormântul în care va fi îngropat fostul primar al Bacăului.

Băcăuanii îl plâng pe fostul lor primar. Spun despre el că a fost un om deosebit şi că a făcut treabă bună când a condus oraşul.

Dumitru Sechelariu a acordat în urmă cu un an şi jumătate un interviu în care a vorbit despre starea lui de sănătate. Fostul primar al Bacăului era conştient că nu mai are mult de trăit şi a transmis familiei că vrea să fie îngropat la fel ca Alexandru Macedon.

Sechelariu spunea că astfel toată lumea va şti că nu a luat nimic cu el şi va fi respectat de duşmani. De altfel, fostul primar declara că s-a săturat de România şi ar vrea să plece din ţară. Îl împiedicau însă problemele de sănătate şi preocuparea pentru binele copiilor săi.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close