Antena 3 CNN Actualitate Tudor Chirilă dă de pământ cu măsurile anunțate de Iohannis. "Întâiul profesor al țării a scos România educată la o terasă și-un mic"

Tudor Chirilă dă de pământ cu măsurile anunțate de Iohannis. "Întâiul profesor al țării a scos România educată la o terasă și-un mic"

Tudor Chirilă lansează un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, în ciuda relaxării unor restricții. Artistul consideră că sunt prea puține libertăți obținute după mai bine de un an de interdicții, mai ales în ceea ce privește învățământul.

Tudor Chirilă dă de pământ cu măsurile anunțate de Iohannis. "Întâiul profesor al țării a scos România educată la o terasă și-un mic"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    15 Mai 2021   •   22:25

Tudor Chirilă a preluat pe pagina de socializare o critică adusă lui Klaus Iohannis, un material de opinie publicat în edupedu.ro, în care se preciează că Iohannis a scos „România educată la o terasă și-un mic”.

"Întâiul profesor al țării, președintele Klaus Iohannis a scos, însă, România educată la o terasă și-un mic. Singura șansă pentru ca profesorii să-și poată vedea față-n față toți elevii este să-i aducă la restaurant. Școlile rămân la fel de închise pentru “neesențiali”, adică pentru copiii de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a din localitățile aflate în scenariu galben", se arată în postarea menționată.

Evenimentele în aer liber au mai multe restricții decât anul trecut

Nici pentru artiști situația nu este cu mult mai roz după anunțarea măsurilor de relaxare.

Tot pe contul său de socializare, Tudor Chirilă spune că sectorul cultural, industria de spectacole, artistii independenti nu există pentru actualul guvern. "De fapt, evenimentele in aer liber au mai multe restrictii decat anul trecut ca sa nu mai vorbim de faptul ca se pastreaza ideea la fel de absurda ca e mai sigur la interior decat la exterior", a mai precizat artistul.

Ministrul Culturii a înaintat propuneri pentru evenimente cu 1000 de participanți, către CNSU

 

×
Subiecte în articol: tudor chirila Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close