x close

Ucigașul turc al poliţistului de la Rutieră, condamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare

de A.M.P    |    20 Iul 2017   •   12:09
Ucigașul turc al poliţistului de la Rutieră, condamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare

Afaceristul turc care a ucis cu maşina un poliţist de la Rutieră, în urmă cu doi ani, a fost condamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare. 

Pe latură civilă, Tribunalul București a decis ca Abdullah Atas să plătească în total 400.000 euro, reprezentând daune morale către trei părţi civile - Cristina Ionescu, Dumitru Ionescu şi Elena Mihai. 

De asemenea, el va plăti daune materiale de 88.134 lei către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Pentru plata acestor sume, instanţa a menţinut sechestrul pus pe conturile bancare şi acţiunile deţinute de Abdullah Atas la o firmă. 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. 

Abdullah Atas l-a lovit intenţionat cu maşina pe poliţistul Gheorghe Ionescu, atunci când agentul a încercat să îl oprească în trafic. Afaceristul l-a târât pe capotă pe poliţist câteva sute de metri.

Imagini cu accidentul în care poliţistul de la Rutieră a fost spulberat de turc

Accidentul s-a produs în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l. Agentul de poliţie a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. 

Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera. Lovise un scuar şi apoi, din cauza vitezei, fusese proiectat într-un gard. 

Parteneri
Parteneri
sati