Antena 3 CNN Actualitate Ucigașul turc al poliţistului de la Rutieră, condamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare

Ucigașul turc al poliţistului de la Rutieră, condamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare

Ucigașul turc al poliţistului de la Rutieră, condamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare
20 Iul 2017   •   12:09

Afaceristul turc care a ucis cu maşina un poliţist de la Rutieră, în urmă cu doi ani, a fost condamnat la 23 de ani şi jumătate de închisoare. 

Pe latură civilă, Tribunalul București a decis ca Abdullah Atas să plătească în total 400.000 euro, reprezentând daune morale către trei părţi civile - Cristina Ionescu, Dumitru Ionescu şi Elena Mihai. 

De asemenea, el va plăti daune materiale de 88.134 lei către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Pentru plata acestor sume, instanţa a menţinut sechestrul pus pe conturile bancare şi acţiunile deţinute de Abdullah Atas la o firmă. 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. 

Abdullah Atas l-a lovit intenţionat cu maşina pe poliţistul Gheorghe Ionescu, atunci când agentul a încercat să îl oprească în trafic. Afaceristul l-a târât pe capotă pe poliţist câteva sute de metri.

Imagini cu accidentul în care poliţistul de la Rutieră a fost spulberat de turc

Accidentul s-a produs în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l. Agentul de poliţie a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. 

Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera. Lovise un scuar şi apoi, din cauza vitezei, fusese proiectat într-un gard. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close