Antena 3 CNN Actualitate Ultimele repetiţii înaintea startului celui mai așteptat show aviatic: BIAS 2016. Urmărește la Antena 3 cele mai spectaculoase evoluții

Ultimele repetiţii înaintea startului celui mai așteptat show aviatic: BIAS 2016. Urmărește la Antena 3 cele mai spectaculoase evoluții

29 Iul 2016   •   14:57

Cei mai buni piloți de la BIAS 2016 fac ultimele repetiții înaintea celui mai mare show aerian din România.

Spectacolul va avea loc mâine, începând cu ora 10, pe Aeroportul Băneasa, și va fi transmis în direct de Antena 3, în cadrul unei emisiunii prezentate de Sabina Iosub și Adrian Măniuțiu.

Bucharest International Air Show (BIAS), cel mai mare show aerian din România, reuneşte la cea de a VIII-a ediţie 100 de aeronave civile şi militare în evoluţii aeriene şi expuse publicului, precum şi 250 de piloţi şi paraşutişti din nouă ţări, care vor avea evoluţii aeriene de mare spectaculozitate.

VEZI AICI PROGRAMUL EVENIMENTULUI

BIAS 2016 va fi un spectacol de forţă aeriană şi precizie matematică, în care aşii aviaţiei militare şi civile din România, dar şi din Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Bulgaria, Austria, Lituania, vor oferi spectatorilor cu acrobaţii aeriene uluitoare şi demonstraţii de elită, au spus, vineri, organizatorii, într-o conferinţă dedicată evenimentului.

Antena 3 te invită să îți faci un selfie la BIAS 2016 și să ne trimiți poza pe [email protected] . Cele mai spectaculoase imagini vor fi difuzate pe TV, în cadrul emisiunilor Antena 3.

 

BIAS 2016 se încheie în cursul serii de sâmbătă, când, începând cu ora 22.00, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, dar și Nicu Alifantis, vor susţine două super-concerte pe Aeroportul Băneasa.

Intrarea publicului la BIAS este liberă. Accesul publicului se face prin ROMAERO. Nu se asigură parcare!

Antena 3 este partener media pentru Bucharest International Air Show (BIAS).

×
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close