Antena 3 CNN Actualitate Un medic renumit, provocare pe Facebook: Epidemia poate fi controlată, dacă 50% din oameni fac asta

Un medic renumit, provocare pe Facebook: Epidemia poate fi controlată, dacă 50% din oameni fac asta

Medicul Dorel Săndesc, fostul şef al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, vine cu un apel şi o provocare la populaţie să poarte masca chiar şi în spaţiile publice deschise, pentru a putea preveni astfel epidemia de coronavirus.

Un medic renumit, provocare pe Facebook: Epidemia poate fi controlată, dacă 50% din oameni fac asta
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    29 Iul 2020   •   13:32

"Alegeţi masca! Vă provoc, prieteni: în loc de campanii electorale cu sloganuri goale de continut, noi să desfăşurăm o campanie pentru protejarea sănătăţii şi libertăţii noastre: Alegeţi masca!

Puneţi-vă masca în poza de profil şi în spaţiile publice, dechise şi închise şi transmiteţi acest mesaj! Credeţi-mă, se poate: noi o purtăm de o viaţă în spitale! Studii serioase arată că dacă 50% din oameni poartă masca, epidemia poate fi controlată. Alegeţi masca!", a scris prof. dr. Dorel Săndesc, pe pagina sa de Facebook.

Autoritățile au anunțat, marți, că în ultimele ore s-au înregistrat 1.151 de cazuri noi de COVID-19 și 33 de decese.

Până marți, pe teritoriul României, au fost confirmate 47.053 cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 2.239 de decese.

×
Subiecte în articol: Dorel Săndesc mască
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close