Antena 3 CNN Actualitate Un neamţ a plătit 2.000.000 de euro pentru a găsi aurul lui Ceaușescu. Cum s-a încheiat povestea incredibilă

Un neamţ a plătit 2.000.000 de euro pentru a găsi aurul lui Ceaușescu. Cum s-a încheiat povestea incredibilă

Un neamţ a plătit 2.000.000 de euro pentru a găsi aurul lui Ceaușescu. Cum s-a încheiat povestea incredibilă
02 Sep 2016   •   00:14

 Un caz de escrocherie face furori în Munchen. Miturile despre luxul în care trăia Nicolae Ceaușescu continuă să fascineze întreaga lume și chiar să dea idei de îmbogățire unora.

Este cazul unui român care locuiește în Munchen și care, mizând pe lăcomia fără margini a unui cetăţean german în vârstă de 62 de ani, a reușit să pună mâna pe câteva milioane de euro după ce şi-a momit victima spunându-i că poate face rost de ”aurul lui Ceauşescu”, ascuns, chipurile, în Banca Naţională a României, scrie cancan.ro.

Neamțul a căzut pradă capcanei întinse de român, crezând că acesta are informaţiile despre lingourile lui Ceauşescu, şi a decis sa îi ofere bani pentru a intra în posesesia nemaivazutei comori. Toate acestea timp de 3 ani de zile!

 Potrivit rechizitoriului, neamțul l-ar fi împrumutat pe escrocul român, din 2011 până în 2014, cu sume în valoare totală de 2,2 milioane de euro. Profitul total, după ce păcălitul fi reuşit să intre în posesia lingourilor,ar fi fost de 15 milioane de euro!

Presa străină urmăreşte cu interes cazul, comentând faptul că aceasta nu este altceva decât o lecţie de lăcomie din partea cetăţeanului german.

×
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close