Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist din Neamţ a fost BĂTUT CRUNT de un campion la box

Un poliţist din Neamţ a fost BĂTUT CRUNT de un campion la box

Un poliţist din Neamţ a fost BĂTUT CRUNT de un campion la box
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2014   •   10:45
Un poliţist din Neamţ a fost la un pas de a fi omorât în bătaie de un campion la box şi prietenii acestuia după o noapte de petrecere într-un bar din Bicaz.  
 
Primele indicii arată că ar fi fost vorba despre o răzbunare pentru că poliţistul i-a făcut un dosar penal cumnatului pugilistului. 
 
Poliţistul nu a depus încă plângere împotriva agresorilor săi.
 
Ora 4:45 dimineaţa. Trei bărbaţi nervoşi intră în bar. Au o ţintă sigură. Un poliţist. Nu stau prea mult la discuţii. În câteva secunde începe o bătaie ca în filme. 
 
În timp ce poliţistul este lovit din toate părţile, prietenii lui sunt ţinuţi departe. Bătaia, înregistrată de camerele de supraveghere ale discotecii, a continuat minute în şir. 
 
Loviturile primite de poliţist şi de prietenii lui sunt atât de puternice că nici nu se mai pot ţine pe picioare. Poliţistul este târât pe jos, iar apoi lăsat să zacă. 
 
Încearcă să se ridice, însă nu mai are putere şi nici timp. Bătăuşii se întorc. Până la urmă reuşeşte să stea pe picioare. E ameţit de la atâtea lovituri şi până la urmă se prăbuşeşte.
 
Poliţistul bătut ar fi fost ţinta unei răzbunări. În urmă cu câteva luni făcuse un dosar pentru tulburarea liniştii publice unui cumnat al agresorului. 
 
Agresorul, campion la box în Spania şi, de acum, profesionist în bătăi de stradă. 
 
Agresorii au fost identificaţi de poliţişti, iar unul deja a fost audiat. Boxerul şi celălalt prieten ar fi fugit în Spania.
 

×
Subiecte în articol: politist box campion scandal bar razbunare prieteni
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close