Antena 3 CNN Actualitate Un sediu împuţit.... la propriu. Surpriza reprezentanţilor PDL înainte de alegeri

Un sediu împuţit.... la propriu. Surpriza reprezentanţilor PDL înainte de alegeri

Un sediu împuţit.... la propriu. Surpriza reprezentanţilor PDL înainte de alegeri
07 Iun 2012   •   16:36

Reprezentanţii PDL Bistriţa-Năsăud au avut o mare surpriză joi dimineaţa când au ajuns la muncă: sediul formaţiunii era stropit pe geamuri, uşă şi chiar pe frontispiciul cu sigla partidului cu o substanţă urât mirositoare şi uleioasă.

Şeful Departamentului de imagine şi comunicare al PDL Bistriţa-Năsăud, Gabriela Montoiu, a declarat că mirosul era atât de puternic încât se simţea de la distanţă.
   
"Colegele mele au venit primele şi ele au găsit sediul nostru stropit pe toată partea exterioară cu o substanţă urât mirositoare şi uleioasă. Au apreciat că s-a aruncat cu untură de peşte. Geamurile erau stropite, uşa, clanţa şi chiar sigla partidului de pe frontispiciu. S-au chinuit timp de două ore să cureţe toată mizeria fiindcă mirosea îngrozitor. Nu se putea respira. Chiar şi trecătorii au simţit mirosul", a spus Montoiu.
   
Întrebată dacă PDL Bistriţa-Năsăud a sesizat Poliţia pentru a afla cine sunt autorii acestui act, Montoiu a răspuns: "Deocamdată nu am sesizat pe nimeni. Nu ştiu dacă vom mai sesiza".

La sfârşitul săptămânii trecute a fost stropit cu aceeaşi substanţă şi cabinetul parlamentar de la Năsăud al deputatului Ioan Oltean, preşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud şi secretar general al acestei formaţiuni.
   
Sediul PDL Bistriţa-Năsăud a mai fost vandalizat şi în luna februarie a anului 2011, când persoane necunoscute au scris cu vopsea neagră şi portocalie "Hoţii!", "Jos PDL!", scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: pdl
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close