Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a fost ucis într-un grav accident în Cluj-Napoca. Șoferul vinovat a încercat să fugă de la locul tragediei - VIDEO

Un tânăr a fost ucis într-un grav accident în Cluj-Napoca. Șoferul vinovat a încercat să fugă de la locul tragediei - VIDEO

Un tânăr de 22 de ani a murit într-un cumplit accident rutier care s-a petrecut pe o stradă a municipiului Cluj-Napoca, acesta aflându-se pe locul din dreapta în una dintre mașinile implicate.

Un tânăr a fost ucis într-un grav accident în Cluj-Napoca. Șoferul vinovat a încercat să fugă de la locul tragediei - VIDEO
Sursa foto: Foto: dejeanul.ro
09 Feb 2020   •   23:08

Vinovat pentru accident este un tânăr din Republica Moldova, care a fugit de la locul faptei şi prins ulterior de poliţişti.

Salvatorii ajunși de urgență la locul intervenției au găsit cele două mașini grav avariate, un BMW în flăcări și un Audi înmatriculat în Bistrița-Năsăud în care se aflau două persoane încarcerate: un tânăr de 21 de ani și o femeie de aproximativ 50 de ani. Tânărul se afla în stare de inconștiență, scrie bistrițeanul.ro.

Pompierii au lucrat mai bine de jumătate de oră pentru a-l scoate pe tânărul bistrițean din mașina distrusă, iar medicii l-au resuscitat aproximativ o oră, însă fără succes. A fost declarat decesul tânărului la locul accidentului.

„Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 21 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Imediat după impact, șoferul de 21 de ani din Republica Moldova care a provocat accidentul, împreună cu pasagerul din dreapta, au fugit de la fața locului. Polițiștii i-au depistat în scurt timp pe strada Emil Racoviță. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Surse Bistrițeanul.ro spun că atât tânărul decedat, cât și femeia care se afla în mașină alături de acesta sunt din Bistrița.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Când trec românii la ora de iarnă 2023
x close