Antena 3 CNN Actualitate Un tată a vrut să-l linșeze în sala de judecată pe criminalul fetiței lui în vârstă de cinci ani. Imagini cutremurătoare

Un tată a vrut să-l linșeze în sala de judecată pe criminalul fetiței lui în vârstă de cinci ani. Imagini cutremurătoare

Un tată a vrut să-l linșeze în sala de judecată pe criminalul fetiței lui în vârstă de cinci ani. Imagini cutremurătoare
Sursa foto: sursa foto: captura video
09 Noi 2018   •   19:52

Incident șocant într-un tribunal din Statele Unite ale Americii. Un tată a încercat să îl ia la bătaie pe iubitul fostei sale soții, după ce acesta i-a omorât fetița în vârstă de 5 ani.

Peter Anderson nu a putut să se controleze și a sărit la bătaie când l-a văzut pe criminalul fetiței sale, pe numele lui Ryan Burge, pășind în fața instanței.

El a fost oprit la timp de gărzile de securitate aflate în incintă. Totul s-a petrecut în Vancouver, Washington, luni, scrie Metro, citat de Libertatea.

Burge, care avea o relație de trei luni cu mama fetiței – Natasha Luchau -, trebuia să aibă grijă de ea cât cea care îi dăduse viață era plecată. Micuța a fost găsită mai târziu în stare de inconștiență și acoperită de sânge. A fost dusă la spital de urgență, însă doctorii nu au mai putut face nimic, constatându-i decesul.

Burge a susținut că ea s-a rănit singură, însă un neurochirurg a susținu că rănile au fost provocate de o altă persoană. Nu se știe încă de ce Burge a omorât-o pe fetiță și cum a făcut-o.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close