Antena 3 CNN Actualitate Detalii înfiorătoare în cazul ''mâncătorului de femei''. Vasile Lavric ar fi omorât, pe rând, toate femeile care l-au iubit

Detalii înfiorătoare în cazul ''mâncătorului de femei''. Vasile Lavric ar fi omorât, pe rând, toate femeile care l-au iubit

Detalii şocante din cazul unei anchete care a şocat o ţară întreagă. Este vorba despre Vasile Lavric, bărbatul care este suspect de comiterea a patru crime, dintre care una care ar fi avut loc în 1995. Individul este suspect că a omorât toate femeile cu care a trăit în concubinaj. Poliţiştii l-au reţinut şi urmează să fie audiat la Bucureşti.

Detalii înfiorătoare în cazul ''mâncătorului de femei''. Vasile Lavric ar fi omorât, pe rând, toate femeile care l-au iubit
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2020   •   18:08

Cea de-a patra concubină este cea care a dispărut în urmă cu foarte puţin timp. Vasile Lavric, în vârstă de 62 de ani, a fost deja reţinut de poliţişti şi dus la audieri.

Este un caz şocant care durează de 20 de ani şi, până în acest moment, anchetatorii nu au adunat suficiente probe, astfel încât acest bărbat să fie trimis după gratii.

Roxana Ciucă prezintă informaţii de ultimă despre Vasile Lavric, criminalul care a şocat o ţară întreagă

''Avem informaţii de ultimă oră referitoare la Vasile Lavric, bărbatul de 62 de ani, principalul suspect în cazul a patru crime comise asupra a patru femei. Acesta este adus de la Rădăuţi, direct spre Capitală spre Parchetul General pentru a fi audiat.

Va fi dus direct către Tribunalul Bucureşti, la ora 19:30, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Înţelegem din surse apropiate anchetei, că s-ar fi făcut deja audierile la Rădăuţi, după ce s-a terminat percheziţia la domiciliul său şi o reconstituire  după ce au fost ridicate mai multe probe. Vom afla în această seară care va fi soara acestui bărbat, dacă îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.  Mai apoi va fi dus în Arestul Central şi de mâine în colo se va decide dacă va fi arestat preventiv şi dacă va rămâne în Bucureşti, sau dacă va fi transferat la Rădăuţi. 

Patru femei au dispărut. Bărbatul nu recunoaşte crimele

Au ajuns anchetatorii acum la el, pentru că i-ar fi dispărut a patra concubină. Patru femei au dispărut, cu două fusese căsătorit, iar alte două erau surorile primei concubine. Bărbatul nu recunoaşte aceste crime, spunând că el nu este în stare să atingă o femeie cu nici măcar un deget. Actuala concubină cu care are doi copii i-a fost alături în trecut, când era acuzat asupra celor trei femei, spunând că nu este vinovat, că surorile Iordache erau plecate în străinătate la produs. Acum a dispărut şi ea.

Celelalte femei sunt dispărute în perioada 1995-2005, a scăpat cu trei ani de închisoare cu suspendare şi nu pentru omor, ci pentru o tentativă de omor asupra soţiei sale, concubinei sale, înainte să fie ucisă, se pare cu câteva săptămâni că a bătut-o, i-a dat mai multe lovituri în cap. Nu au făcut nimic autorirăţile, iată, drept dovadă. Parchetul General de aici din Bucureşti a luat acest dosar, se lucrează la foc continuu, şi acum misiunea procurorilor este una cât se poate de grea, pentru că trebuie să probeze, nu una, ci patru crime'', a transmis Roxana Ciucă, în excluvitate pentru Antena 3.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close