Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Un şofer a fost înjunghiat, în trafic, de un alt conducător autor, după ce s-au ciocnit

Vaslui. Un şofer a fost înjunghiat, în trafic, de un alt conducător autor, după ce s-au ciocnit

Vaslui. Un şofer a fost înjunghiat, în trafic, de un alt conducător autor, după ce s-au ciocnit
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Dec 2010   •   14:04

Un şofer în vârstă de 26 de ani a ajuns, duminică, la Spitalul Judeţean din Vaslui, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de către un alt tânăr cu care a avut un conflict în trafic, anterior cei doi ciocnindu-se cu maşinile în condiţii încă neelucidate de către poliţişti, informează Mediafax.
   
Conflictul dintre cei doi şoferi a avut loc în localitatea Munteni de Jos, unde cei doi tineri s-au ciocnit cu maşinile în trafic, în condiţii încă neelucidate de către poliţişti.
   
Ulterior, unul dintre şoferi l-a înjunghiat pe celălalt cu un cuţit.
   
Potrivit poliţiştilor, victima este din localitatea Munteni de Jos şi are 26 de ani.

 

   
"Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui cu plăgi înjunghiate. Nu ştim care este starea victimei, poliţiştii aflându-se în momentul de faţă la spital. În continuare se fac cercetări pentru clairificare împrejurărilor în care a avut loc conflictul. În funcţie de numărul de zile de spitalizare de care va avea nevoie tânărul se va face şi încadrarea juridică a faptei", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui.
   
Tânărul care a ajuns la spital este cel care în cursul dimineţii de joi a intrat cu autoturismul în gardul unui liceu din Vaslui în încercrea de a scăpa de jandarmii care voiau să-l legitimeze în curtea instituţiei de învăţământ.
   
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, tânărul a intrat cu maşina în curtea Grupului Şcolar "Ion Mincu" din Vaslui cu intenţia de a-l bate pe un elev care urma să intre la cursuri. Atât paznicul şcolii, cât şi jandarmii care supravegheau curtea liceului au intervenit pentru a aplana conflictul.
   
În momentul în care jandarmii au încercat să-l legitimeze pe tânărul de 26 de ani, acesta s-a urcat în maşină şi a încercat să plece din curtea liceului, adresând şi injurii forţelor de ordine. Între timp însă, paznicul şcolii a închis poarta de acces, astfel încât tânărul aflat la volan a intrat în plin în aceasta, de mai multe ori, cu intenţia de a o dărâma ca să poată fugi.
   
Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului, pentru distrugere, ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close