Victor Ponta: ”Să greșești este omenește - să persiști în greșeală e fie rea-credință, fie chiar prostie!”

de A.M.P    |    13 Mai 2016   •   13:03
Victor Ponta: ”Să greșești este omenește - să persiști în greșeală e fie rea-credință, fie chiar prostie!” Foto: gov.ro

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl atacă pe președintele Klaus Iohannis pentru criticile aduse noului Cod Fiscal.

”Să greșești este omenește - să persiști în greșeală e fie rea-credință, fie chiar prostie! Faptul ca Dl. Klaus Iohannis a sabotat în 2015 reforma fiscală și scăderile de TVA și de alte taxe prevăzute în noul Cod Fiscal se putea justifica atunci fie prin neștiință, fie prin ignoranță economică! Dar faptul ca și azi Dl. Iohannis consideră greșit Codul Fiscal prin care am făcut din România țara cu cea mai rapidă dezvoltare economica din UE și prin care am ajutat viața tuturor oamenilor scăzând TVA - e un semn de rea voință sau chiar prostie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier a afirmat că este mândru de Codul Fiscal adoptat în 2015, numit și ”Codul Ponta”, pe care mediul de afaceri românesc și internațional îl apreciază.

”Da - ma bucur și sunt mândru că acel Cod Fiscal din 2015 este numit și acum "Codul Ponta" - și mediul de afaceri românesc și internațional îl consideră o mare realizare (iar liberalii autentici spun că este cel mai "liberal" Cod adoptat vreodată!). Bine măcar că nu face ca Cioloș la Deveselu - să se laude cu ceva ce nu a făcut el, în lipsă de proprii rezultate!”, a mai scris Ponta.

 

Parteneri
x close