Antena 3 CNN Actualitate Vijelii devastatoare în mai multe judeţe

Vijelii devastatoare în mai multe judeţe

Vijelii devastatoare în mai multe judeţe
23 Mai 2007   •   23:04

Furtuni puternice s-au abătut miercuri seară asupra mai multor judeţe din ţară! În judeţul Sibiu, în timpul unei ploi torenţiale, doi oameni care se aflau pe câmp au fost loviţi de fulger. Unul dintre cei doi oameni loviţi de fulger a murit pe loc. Celălalt a scăpat cu arsuri puternice de la brâu în jos. El este acum internat, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

În Mureş, rafalele de vânt au făcut ravagii. Situaţia cea mai gravă e, însă, la Cluj, unde un acoperiş a fost smuls pur şi simplu şi aruncat peste mai multe maşini. Ca prin minune nimeni nu a fost rănit. Furtuna a uzbucnit ca din senin şi a durat doar câteva minute.

Şi la Târgu Mureş, în doar o jumătate de oră vântul puternic a smuls din rădăcini mai mulţi copaci şi i-a băgat pe oameni în sperieţi. Vântul puternic a făcut afectat şi iluminatul stradal. Şi la trei ore de la furtună străzile erau în beznă.

Furtună puternică şi în Caraş Severin. Vântul, ploaia şi grindina au provocat un accident în care au fost implicate cinci maşini, printre care o ambulanţă şi o maşină de la descarcerare, venite să salveze trei oameni blocaţi într-un autoturism accidentat. În Reşiţa, vântul a rupt un copac care a căzut peste o maşină în care se aflau trei oameni. Aceştia au scăpat la limită. Copacul s-a oprit în portbgajul instalat pe maşină.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close