Violoncelistul Adrian Naidin, mesaj dur la adresa autorităților: Rog conducerea Ministerului de Interne să îmi curețe numele pătat

29 Sep 2016   •   18:18
Violoncelistul Adrian Naidin, mesaj dur la adresa autorităților: Rog conducerea Ministerului de Interne să îmi curețe numele pătat Foto: Facebook

Violoncelistul Adrian Naidin a postat un mesaj dur pe contul de socializare, după ce în timpul unor percheziții în casa lui, a căzut de la etaj. Acesta a ajuns miercuri, 28 septembrie, la Spitalul Elias din Capitală.

Violoncelistul Adrian Naidin a încercat să lămurească situația și a scris un mesaj pe contul de Facebook, unde explică tuturor ce s-a întâmplat de fapt, în cara în care stătea cu chirie.

”Oameni răi, încetați cu minciunile! Oameni buni, sunt nevinovat! Dacă eram vinovat de ceva, în clipa asta Poliția ar fi avut un om care să mă păzească să nu fug, ar fi existat un proces verbal al presupusei percheziții și dupa descinderea mascatilor ar fi ramas cineva sa pazeasca usa de la intrarea in apartamentul in care locuiesc. Rog conducerea Ministerului de Interne și pe cea a Ministerului de Justiție să facă lumină în cazul meu și să îmi curete numele patat de angajatii lor. Am incredere în oamenii cu constiința din aceste instituții ca minciunile la adresa mea nu vor continua.
Pentru clarificarea tuturor, în dimineața zilei de 28 septembrie, poliția a descins la imobilul din strada Nicolae Racota nr. 15. In acest imobil exista 3 (trei) apartamente ale caror intrari sunt separate. Dupa ce Politia l-a arestat pe cel în casa căruia au găsit drogurile a continuat percheziția și la celelalte apartamente. Vecini mei fiind mai în vârstă și fiind treziți de prima interventie au iesit si au apucat sa le explice politistilor ca nu au legatura cu cel ce fusese retinut. Totodata, vecinii mei au explicat polițistilor că în apartamentul în care locuiesc eu se află o persoana care nu are legatura cu cel arestat. Fraților, eu doar îi plătesc chirie acelui om pentru apartamentul în care stau. Cu toate acestea domnii politisti au spart ușa și au intrat peste mine. Când și-au dat seama că au comis o mare eroare și ca ce era mai rau se intamplase deja, domnii politisti au disparut de la fata locului, nelăsând măcar un om să pazească ușa pe care o făcusera praf. Apartamentul unde locuiesc a ramas nepăzit, la îndemâna orcui vroia să se serveasca cu un televizor, orga electronica sau violoncel. Ce este mai interesant si asta puteti sa vedeti și pe imaginile televiziunilor ce au fost lăsate să filmeze în apartament dupa incident, in apartament nu s-a efectuat nici o percheziție, încă o probă ca oamenii legii si-au dat seama de gresala facuta si au intins-o rapid. Usa demolata de mascati a fost schimbata de impresarul meu, pe banii mei.Nu a existat nici o persoană desemnată de poliție, care sa ia legatura cu familia mea si să mp disculpe, am fost doar mentionat într-un comunicat remis presei de biroul de presa al IGPR, comunicat in care eram numit „o persoana aflata într-o camera a imobilului”, fara ca sa se spună dacă mă faceam vinovat de ceva, sau daca ma situat în perimetrul ce a fost perchezitionat, asta dand naștere la o serie de speculatii ce îmi păteaza imaginea. Sper ca nota de plata pentru minciunile spuse despre mine sa vină cât de curand. Voi reveni cu amănunte”; a fost mesajul violoncelistului Adrian Naidin.

Parteneri
x close