Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei mai mari vloggeri americani, a fost la Ferma Dacilor: ”Avem onoarea de a încerca mâncărurile medievale ale României”

Unul dintre cei mai mari vloggeri americani, a fost la Ferma Dacilor: ”Avem onoarea de a încerca mâncărurile medievale ale României”

Unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din lume a trecut și el pe la Ferma Dacilor. Mark Wiens aduna în 2019 peste 3 milioane de vizualizări, la videoclipul făcut în pensiunea care acum s-a făcut scrum.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2023   •   15:50

Cunoscutul vlogger culinar, Mark Wiens, a vizitat România de mai multe ori, declarând faptul că este fascinat de tot ceea ce oferă țara noastră.

Îndrăgostit de mâncarea românească, tânărul cu 5,2 milioane de abonați pe YouTube a arătat, în cadrul unui clip, experiența pe care a trăit-o la Ferma Dacilor.

În videoclip este surprins și patronul pensiunii, Cornel Dinicu, în timp ce îi dădea să mănânce tânărului, chiar din mâna lui.

Citește și: Modul în care Ferma Dacilor a funcționat, fără autorizații, încă din 2013 | Autoritățile, complicii ilegalităților

”Salut tuturor, sper că aveți o zi excepțională. Sunt Mark Wiens, mă aflu în România, iar astăzi avem onoarea de a încerca mâncărurile medievale ale României.

Astăzi gustăm zacusa, care e făcută cu ciuperci crescute chiar în această zonă. Iar aici sunt sarmalele, care sunt foarte bune”, spunea vloggerul, în cadrul videoclipului. 

 

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor mark wiens
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close