Antena 3 CNN Actualitate Vrei să devii model de videochat? 4 lucruri pe care trebuie să le știi

Vrei să devii model de videochat? 4 lucruri pe care trebuie să le știi

Indiferent de domeniul în care te-ai hotărât să activezi, probabil că ai aflat din timp că informația înseamnă putere.

Vrei să devii model de videochat? 4 lucruri pe care trebuie să le știi
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   13:41

 Același lucru este evident valabil și dacă te uiți pe site-uri de angajări videochat în București. Deși această industrie există de ani buni, nu foarte multe informații sunt adevărate sau ușor de accesat. De aceea este important să găsești cât mai multe detalii despre noul job atunci când vrei să devii model.

Deoarece înțelegem cât de importantă este alegerea unui studio cu care să colaborezi, vrem să-ți punem la dispoziție o listă de adevăruri de care trebuie să iei aminte, mai ales dacă ești începătoare în acest domeniu. Află din rândurile de mai jos cele mai importante aspecte ale acestei meserii.

Faci doar ceea ce vrei

Există mai multe persoane care susțin că în meseria de model de videochat ești la cheremul utilizatorilor de pe platforme. Nimic mai fals. Tu ești acolo pentru a asigura un serviciu ce are legătură cu comunicarea online și nimic mai mult. Orice ți-ar propune membrul, tu ai dreptul să refuzi.

Absolut nimeni nu te va obliga să faci lucruri sau să porți discuții care nu te fac să te simți bine. De altfel, tu ai controlul și poți încheia interacțiunea în absolut orice moment dorești.

Trebuie să investești în tine

Pentru a fi un model de videochat de succes trebuie să faci eforturi pentru tine. Ce vrem să spunem cu asta? Alege doar studiourile profesioniste, chiar dacă procesul de căutare va dura. Investește în cum arăți și cum te simți, deoarece aceste două aspecte se vor reflecta perfect în activitatea ta.

Căută un studio care să-ți aprecieze valoarea și astfel să-ți ofere cel mai bun training, cele mai bune condiții de muncă, asigurări medicale, burse de recalificare și așa mai departe. Nu-ți refuza nimic din ceea ce este important pentru tine.

Lucrează doar în limitele legii

Sfatul nostru este să eviți lucrul de acasă la negru, cât și colaborarea cu studiourile care nu-ți fac contract de muncă și nu-și declară câștigurile. Dacă prima variantă ține doar de tine, și vei suferi doar tu repercusiunile, în cazul muncii fără contract, atât tu cât și studioul veți încălca legea. Chiar vrei să muncești cu acest stres adăugat?

Activitatea de videochat este reglementată și vei avea de câștigat dacă totul decurge conform legilor în vigoare. Evită studiourile care-ți fac promisiuni verbale ce nu sunt incluse în contract.

Singura interacțiune este în online

Multe persoane consideră că modelele de videochat încep relații, fie ele de prietenie sau chiar mai mult cu utilizatorii platformelor de videochat. Acest lucru nu doar că este neadevărat, dar este și strict interzis. Singura interacțiune între tine și utilizatori se va desfășura în sesiunile de chat, altfel vei suporta amenzi sau, chiar mai grav, te vei pune în pericol.

Deși studioul se va ocupa de protejarea identității tale, ești încurajată să nu-ți dezvălui vreodată identitatea sau să oferi informații personale pentru a comunica și pe alte canale. Unde mai pui și că acest lucru îți va afecta profitul. Un utilizator care discută cu tine în afara platformelor, nu-ți va aduce bani, din contră , vei pierde timp din cauza lui.

Nu în ultimul rând, nu uita să te respecți! Chiar dacă această activitate nu este văzută cu ochi buni de toată lumea, adevărul este că e totuși o meserie cinstită. Nu furi și nu dai în cap, deci categoric nu are de ce să-ți fie rușine!

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close