Webinare gratuite pentru formarea profesorilor pe evaluarea conform testelor PISA

de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   17:10
Webinare gratuite pentru formarea profesorilor pe evaluarea conform testelor PISA

În contextul noilor schimbări privind subiectele de la Evaluarea Națională, profesorii din întreaga țară vor putea participa la o serie de webinare gratuite, care vor aborda două mari teme de interes pentru educația din România: predarea centrată pe competențe, conform evaluărilor de tip PISA și noile subiecte de Evaluare Națională.

Webinarele sunt organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și vor fi susținute de experți în predarea și evaluarea axată pe competențe.

Acestea vor avea loc în perioada 8-26 februarie, pe platforma Webdidactica.

Înscrierile se vor încheia pe 4 februarie și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Toate webinarele din cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”sunt GRATUITE! Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close