Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Ajută la prevenția AVC-ului și se ia o dată la 5 ani

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Ajută la prevenția AVC-ului și se ia o dată la 5 ani

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul ne-a oferit la Adevăruri Ascunse un leac simplu, dar bun pentru a îndepărta riscul accidentelor ischemice, vasculare. Pentru asta există un leac cu usturoi.

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Ajută la prevenția AVC-ului și se ia o dată la 5 ani
de Georgiana Adam    |    20 Mar 2021   •   20:37

”Luăm 100 gr usturoi îl tocăm, punem într-un borcan și turnăm 100 gr vodka, acoperim și îl punem la întuneric 10 zile. După aceea îl luăm și în strecurăm foarte bine prin tifon și punem 30 gr miere și 20 gr tinctură de propolis. Se bea o lună. Începem cu 7 picături și creștem în fiecare zi o picătură. Adică a doua zi 8 și tot așa, 30 zile apoi 30 de zile descrescător. 

Picăturile le punem în lapte călduț și se bea înainte de masă cu 20-30 minute înainte de masă, de 3 ori pe zi. Această cură se face o dată la 5-6 ani” a explicat Lidia Feciorul la Antena 3. 

Picăturile sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă vertijuri, amețeli

Lidia Fecioru ne-a dat o rețetă simplă care conține usturoi, alcool și propolis. Putem lua această tinctură de 3 ori pe zi, înainte de masă.

”Leacul e foarte simplu pentru cei care au gălăgie în cap, amețeli și au un șuierat în urechi, pierderi de echilibru și împotriva îmbătrânirii creierului.

Rețeta e foarte simplă: se iau 100 de grame de usturoi pe care îl dăm prin mașina de tocat, punem într-un borcan, apoi punem vodka deasupra sau spirt/alcool 40 de grade, 50 grame de miere și 30 miligrame de tinctură de propolis de 20%. 

Toate le punem 10 zile la întuneric, într-un borcan, amestecate bine. Se iau câte 10 picături de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă. Se poate prelungi până la 3 luni, cu pauză. Sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă vertijuri, amețeli. E o rețetă foarte simplă!” a spus Lidia pentru Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru leac
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close