Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Ciolacu a dat startul campaniei electorale: Avem cel mai incompetent și corupt guvern postdecembrist

Marcel Ciolacu a dat startul campaniei electorale: Avem cel mai incompetent și corupt guvern postdecembrist

Marcel Ciolacu a dat startul, la Buzău, campaniei electorale pentru parlamentarele din decembrie. Preşedintele PSD a început campania cu atacuri dure la adresa guvernului condus de Ludovic Orban, criticându-l pentru modul în care gestionează criza sanitară, dar şi economică.

Marcel Ciolacu a dat startul campaniei electorale: Avem cel mai incompetent și corupt guvern postdecembrist
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    06 Noi 2020   •   16:55

Candidaţii social democraţi buzoieni la parlamentare au primit votul de încredere din partea preşedintelui formaţiunii politice, Marcel Ciolacu. S-a dat startul, astfel, unei campanii atipice, pusă sub semnul întrebării de liderul PSD.

"Astăzi este prima zi de campanie, din câte am înţeles şi eu de la preşedintele României care nu are o altă obsesie decât de a organiza alegeri parlamentare pe data de 6 decembrie, e posibil ca luni să se termine această campanie electorală", a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Noile măsuri restrictive care vor fi aplicate în întreaga ţară începând de săptămâna viitoare au fost criticate dur de Marcel Ciolacu.

"În afară de această criză sanitară mondială, avem ghinionul să avem şi cel mai incompetent şi corupt guvern postdecembrist. Înțelegem necesitatea unor restricții. Nu înțelegem de ce au trebuit luate cu o asemenea întârziere. Cu cât luăm decizii nu în timp real şi aşteptăm să ajungem la 10.000 de infectări pe zi, cu atât restricțiile sunt mai dureroase", a precizat președintele PSD.

Ciolacu este convins că social-democraţii, dacă ar mai fi fost la guvernare, ar fi gestionat mult mai bine actuala criză din sănătate, în special transportul public şi deschiderea şcolilor.

"Nu cred că suntem atât de blestemați să mai stăm patru ani cu un asemenea guvern și condus de un prim-ministru depășit atât în ceea ce privește criza sanitară, cât și criza economică. După alegeri, scapă cine poate! Asta este deviza lor!", a mai explicat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: România la vot Marcel Ciolacu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close