Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Donald Trump a prezentat dovada suspiciunii de fraudă electorală. Imaginile care stârnesc adevărate controverse

Donald Trump a prezentat dovada suspiciunii de fraudă electorală. Imaginile care stârnesc adevărate controverse

Încă de ieri, președintele Donald Trump și-a acuzat contracandidatul și echipa acestuia de fraudă electorală. Însă astăzi, președintele Statelor Unite a venit și cu dovezi.

Donald Trump a prezentat dovada suspiciunii de fraudă electorală. Imaginile care stârnesc adevărate controverse
de Laura Dinu    |    05 Noi 2020   •   08:50

Voturile absenților din Detroit se numără într-o stare de haos! Au fost blocate ferestele și observatorii”, a scris Donald Trump pe o rețea socială, alături de o imagine reprezentativă. 

 

 

Imaginile au fost postate și de Matt Finn, producător la Fox News, alături de mesajul: 

„Unele ferestre sunt acoperite. I-am întrebat pe câțiva oameni cine le-a acoperit și de ce, însă nu am primit un răspuns clar. Câțiva contestatari au spus însă că simt că nu există un număr corect de republicani și democrați în acea cameră ".

 

 

Avocaţii lui Trump, pregătiţi pentru acţiuni juridice în statele-cheie

De asemenea, potrivit unui anunţ făcut miercuri noaptea, ora României, de staff-ul de campanie al lui Trump, reprezentanţii juridici ai acestuia au iniţiat deja un proces în Michigan, cerând oprirea numărării voturilor până la primirea unui "acces semnificativ" la procesul de deschidere şi numărare a buletinelor de vot.

Mai mult, avocaţii lui Trump ar fi pregătiţi să intervină cu acţiuni legale şi în Carolina de Nord și Georgia, în funcţie de rezultatele finale.

Deocamdată, oficial, echipa de campanie a lui Trump a anunţat că va cere renumărarea voturilor în Wisconsin, stat care-i aduce lui Biden încă 10 voturi ale electorilor.

"În ciuda sondajelor ridicole folosite ca tactică de suprimare a voturilor, în Wisconsin a fost o cursă pe muchie de cuţit, aşa cum ştiam că va fi. Au existat relatări despre nereguli în câteva districte, care ridică îndoieli serioase în legătură cu valabilitatea rezultatelor. Preşedintele are tot temeiul să ceară renumărarea voturilor şi vom face imediat acest demers", a spus managerul de campanie al preşedintelui Trump.

Până la materializarea acţiunilor echipei de avocaţi a preşedintelui american, acesta din urmă şi-a concentrat eforturile pe Twitter, unde comunică neostenit urmăritorilor săi faptul că alegerile sunt fraudate odată cu numărarea voturilor primite prin poştă.

"Trag din greu să facă să dispară avantajul (meu) de 500.000 de mii de voturi în Pennsylvania - cât de repede cu putinţă. De asemenea, procedează la fel în Michigan şi în alte părţi", a scris Trump, miercuri, pe Twitter.

×
Subiecte în articol: Donald Trump frauda electorala
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close