Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Comentariile lui Victor Ponta la haosul din PNL: Situația este exact ca în filmulețul celebru cu Stan și Bran

Comentariile lui Victor Ponta la haosul din PNL: Situația este exact ca în filmulețul celebru cu Stan și Bran

Comentariile lui Victor Ponta la haosul din PNL: Situația este exact ca în filmulețul celebru cu Stan și Bran
Sursa foto: Foto: Facebook / Victor Ponta
20 Apr 2016   •   18:31

Fostul premier Victor Ponta continuă seria de comentarii acide la adresa PNL, pe fondul problemelor liberalilor de a desemna un candidat pentru Primăria GEnerală. 

Ponta scrie pe Facebook că liderii PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga aduc cu personajele de comedie Stan și Bran. 

"Deci situația deja este exact ca în filmulețul celebru - Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul!

După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese!

Acum măcar e destul de clar - bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală , după 2012!

Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!", scrie Victor Ponta pe Facebook. 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close