Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Lia Olguţa Vasilescu, după prezentarea exit-poll-uri: "Aşteptam un scor cu 6 în faţă"

Lia Olguţa Vasilescu, după prezentarea exit-poll-uri: "Aşteptam un scor cu 6 în faţă"

Lia Olguţa Vasilescu, după prezentarea exit-poll-uri: "Aşteptam un scor cu 6 în faţă"
de S.T.    |    11 Dec 2016   •   22:35

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat, duminică seara, după prezentarea exit-poll-uri, că, la nivelul judeţului Dolj, PSD se aşteapă la un scor de peste 60%, însă cel mai important este ca la nivel naţional să obţină un scor care să îi permită să formeze Guvernul "chiar şi într-un parteneriat cu ALDE". 

"A fost o lună foarte grea de campanie şi o zi grea astăzi, care încă nu s-a terminat pentru noi - probabil că o să se încheie undeva mâine dimineaţă, în jurul orei 9.00, după ce vom număra şi vom avea toate procesele verbale din secţiile de vot, ca să vedem care este scorul real al PSD în judeţul Dolj. Noi aşteptăm un scor cu 6 în faţă, care, oricum, va fi un scor istoric pentru PSD Dolj şi, sperăm noi, chiar să fie peste USL. Mai important decât orice este să putem să avem un scor atât de bun la nivel naţional încât să ne permitem să formăm guvernul chiar şi într-un parteneriat cu ALDE", a spus Olguţa Vasilescu. 

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ea le-a mulţumit tuturor cetăţenilor Doljului şi locuitorilor Craiovei că au venit duminică la vot, menţionând că s-au prezentat "într-un număr foarte mare". 

"Iată, suntem pe locul 3 în România ca şi prezenţă la vot, asta înseamnă că a fost, totuşi, o campanie electorală care a mobilizat suficient electorat. Mergând zilnic în judeţ şi întâlnindu-mă cu circa 1.000 de oameni pe zi (...) am văzut cât de mare este disperarea oamenilor şi câte speranţe şi-au pus în noi şi nu vreau să-i dezamăgim sub nicio formă. Ceea ce am promis în această campanie electorală, eu sunt unul dintre garanţii că aceste lucruri se vor şi întâmpla", a mai spus Vasilescu. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close