Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Rezultate alegeri parlamentare. Gheorghe Falcă: ”Sunt şi eu responsabil de acest rezultat, dar mai mult nu puteam să fac”

Rezultate alegeri parlamentare. Gheorghe Falcă: ”Sunt şi eu responsabil de acest rezultat, dar mai mult nu puteam să fac”

Rezultate alegeri parlamentare. Gheorghe Falcă: ”Sunt şi eu responsabil de acest rezultat, dar mai mult nu puteam să fac”
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Dec 2016   •   16:18

Rezultate alegeri parlamentare. Preşedintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, care a condus campania naţională a partidului, a declarat, luni, că se consideră responsabil de scorul electoral obţinut, alături de alţi lideri PNL, însă a spus că filiala judeţeană este a treia din ţară din punct de vedere al rezultatelor, transmite News.ro.

Potrivit reprezentanţilor partidelor din Arad, PSD a obţinut un mandat de senator, la fel şi PNL, iar al treilea ar putea reveni UDMR, după redistribuire, în timp ce la Camera Deputaţilor, PSD a obţinut două mandate, PNL tot două, UDMR unul, USR unul, al şaptelea urmând să fie atribuit prin redistribuire.

”După Sibiu şi Alba, Aradul este pe locul al treilea între organizaţiile cu rezultate bune. Asta confirmă stabilitatea organizaţiei noastre şi implicarea”, a spus Falcă.

Liderul PNL Arad a mai spus că în ceea ce priveşte rezultatul slab al partidului la nivel naţional, îşi asumă o parte din responsabilitate, el fiind cel care a condus campania electorală a PNL.

”Sunt şi eu responsabil de acest rezultat în limita funcţiei (de şef al campaniei electorale – n.r.). Totuşi, eu mai mult nu puteam să fac, dar e normal să îmi asum, e o chestiune de onoare. Mai mult, de două săptămâni sunt ieşit puţin din zona de coordonare pentru că am avut un peinfract şi am un regim special. Nici azi (luni – n.r.) nu merg la Bucureşti, va merge domnul Iustin Cionca în locul meu, pentru că nu am voie să merg cu avionul”, a spus Falcă.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close