Antena 3 CNN Actualitate Acoperișul unei școli, smuls de vântul puternic

Acoperișul unei școli, smuls de vântul puternic

O vijelie cu aspect tornadic, care s-a produs sâmbătă după-amiază, a smuls acoperişul cu şarpantă de pe clădirea şcolii generale din satul Castelu, judeţu Constanţa, a informat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU). 

Vijelia, care a avut loc în Podişul Medgidiei pe fondul temperaturilor excesive, s-a soldat doar cu pagube materiale. La faţa locului au fost solicitaţi să intervină pompierii din cadrul Detaşamentului Medgidia, pentru degajarea acoperişului din tablă în suprafaţă de peste 300 mp, care a fost smuls în proporţie de 90% de de clădirea cu două nivele, a Şcolii generale din comuna Castelu. 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă, 22 iunie a.c, o avertizare nowcasting Cod portocaliu pentru judeţul Constanţa, de averse torenţiale şi descărcări electrice, valabil în intervalul orar 13:15- 15:00, fiind vizate localităţile: Medgidia, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian, Lumina, Cogealac, Negru Vodă, Nicolae Bălcescu, Topraisar, Castelu, Poarta Albă, Limanu, Albeşti, Ciocârlia, Amzacea, Cuza Voda, Pecineaga, Mereni, Comana, Bărăganu, Pantelimon, Târguşor, Fântânele, Tortoman, Grădina. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț